Lijstenmakerij


Passie voor het lijstenmakersvak
Al meer dan 30 jaar hebben wij passie voor uw werk, en je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al eens ingelijst. Denk aan trouwjurken, schoenen, tegels, kortom alles wat in een lijst past, desnoods maken we de lijst zo zodat het er wél in past, niets is ons te gek.

Afhankelijk van uw eisen kunnen wij volgens verschillende kwaliteitscriteria uw inlijstwerk verzorgen. Misschien bent u budget gebonden of wilt u uw kunstwerk conserveren voor de komende generaties of misschien wilt u dat er museale normen worden toegepast. Elk kunstwerk kan om een andere aanpak vragen.

Daarom is het aan te raden om professionele hulp in te roepen. Bij PeM Lijstenmakerij helpen wij u met het kiezen van de perfecte lijst, die er voor zorgt dat uw in te lijsten werk alle aandacht krijgt die het verdient, en hiermee het werk ondersteunt en beter tot zijn recht laat komen, en de keuze is reuze!

Conserverend inlijsten
Een steendruk, ets of litho vraagt om een andere benadering van inlijsten dan een reproductie. Alhoewel wij wel voor alles werkjes alle disciplines gebruiken om duurzaam in te lijsten. Dit wil dus zeggen, alléén maar zuurvrije materialen, alles stofdicht dichtmaken, zodat stof en andere ongewenste zaken geen kans krijgt om in de lijst te komen.


Bekijk hoe een klassieke prent wordt ingelijst

Heeft u vragen of wilt u advies? 06-21444162